TILL SALU

 
Passier S Optimum
En mycket välskött fin hoppsadel med flatback. 17 tum, kan vara något bredare än en normal bom. Bomvidden kan ändras i takt med hästens utveckling eller till en annan häst. Sadeln gjordes till mig sommaren 2012. En ägare. Har nyligen blivit kollad och omstoppad av Passierfabriken i Tyskland där den gjordes. Ullstoppad. Mörkbrun. Nypris ca 32 000 kr, Nu 16 000 kr
 
Kommer att annonsera ut sadeln på flera ställen.
 

SÖT NAKENFIS - 26 SEPTEMBER

 
I går gick vi loss men klippmaskinen. Stackarn, han var redan så långhårig och blev så lätt svettig. Han är nu naken på hela kroppen förutom ben, huvud och öronen. Så skönt att vi har gjort det nu, det underlättar så mycket. Slipper bli svettig, mer ren, lättare att borsta, torkar fortare, lättare att massera, slipper den jobbiga fällningen ja listan kan bli lång.
Han njuter för det mesta när vi klipper han, så det går så lätt och fort. Min älskade lilla livsnjutare.
 
Dylan ser mer ut som en zebra än en unicorn
Nyklippt glad Dylan
 

THE SADDLE HAS LANDED! - 25 SEPTEMBER

 
Va min sadel har åkt runt. Danmark - Tyskland - Sverige - Danmark - Sverige för lite omstoppning. Nu är den här i alla fall! Jag ska vara öppen några dagar och se hur det känns. Jag älskar verkligen min sadel, man kommer nära hästen och greppet är to die for. MEN funderingen finns om jag ska byta märke så småningom.
 
Nu i alla fall så är det bara att lugnt bygga upp musklerna, konditionen och börja hoppträna igen.
Tur så stog Dylan inte, utan vi körde på så gått vi kunde barbacka och longering.
 
Vi tog oss en härlig tur ut i skogen i går. Underbart, blev alla gångarter. Det är så vackert ute nu när hösten är på ingång eller den är nog redan här. Sadeln satt bra och det kändes bra.
Se så lurvig min unicorn har blivit!! Det åker snart av...